Wegens vakantie zijn wij gesloten van 22 juli t/m 4 augustus

DE NOOD BV
Arnesteinweg 38
4338PD Middelburg
(+31)0118-65 75 85
[email protected]

SROI

reinigen en demonteren van een oud klassiek armatuur

Wij laten verschillende werkzaamheden uitvoeren door leerlingen van praktijkschool Het Bolwerk in Middelburg. Dit is een school voor voortgezet onderwijs voor leerlingen die doorgaan meer tijd nodig hebben zich dingen eigen te maken. Eén van de hoofddoelstellingen van deze school is kinderen voorbereiden en toeleiden naar werk. DE NOOD draagt een steentje bij door stageplekken beschikbaar te stellen en deze leerlingen te begeleiden op de werkvloer.

Werkzaamheden die deze leerlingen o.a. uitvoeren zijn:

  • demonteren en verwijderen van oude onderdelen en bedrading;
  • het reinigen van onderdelen het armatuur;
  • verpakken van de armaturen.

Daarnaast werkt DE NOOD nauw samen met het werkleerbedrijf van Orionis Walcheren.

Dit bedrijf voert diverse werkzaamheden voor ons uit, welke niet direct gelieerd zijn aan het produceren van klassieke armaturen, maar wel ten goede komen van ons bedrijf. Te denken valt aan zaken zoals het onderhoud van het buitenterrein.

Als relatief klein Zeeuws productiebedrijf zijn wij zodoende nauw betrokken bij onze omgeving en trachten ons steentje bij te dragen aan het creëren van werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Neem vandaag nog contact op

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in onze diensten of producten? Ons team staat klaar om je te helpen. Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op.