Wegens vakantie zijn wij gesloten van 22 juli t/m 4 augustus

DE NOOD BV
Arnesteinweg 38
4338PD Middelburg
(+31)0118-65 75 85
[email protected]

Retrofitten

Retrofitten: Een slimme manier

Omdat LED-verlichting maar een fractie van de energie verbruikt die traditionele gloei- en tl-lampen verbruiken, zijn LED-retrofit-oplossingen een slimme manier om de energiekosten voor openbare verlichting te verlagen.

Speciaal voor klassieke armaturen

De retrofit LED-units van DE NOOD maken het mogelijk om conventionele verlichtingsbronnen eenvoudig te vervangen voor LED. De units bestaan uit een compleet binnenwerk, op maat ontworpen voor alle gangbare klassieke armaturen, geleverd inclusief driver, LED’s en lenzen.

Dit betekent dat u eenvoudig de overstap kunt maken naar energiezuinige LED-verlichting.

Retrofitten door DE NOOD

Niemand kent klassieke armaturen beter dan wij en we willen er natuurlijk zeker van zijn dat de armaturen nog jaren meekunnen. Laat daarom het retrofitten uitvoeren door DE NOOD. We maken de armaturen schoon, repareren vakkundig kleine gebreken en plaatsen nieuwe beglazing indien nodig. Als laatste installeren we het gekozen LED-optiek. Zo kan het armatuur gegarandeerd weer tientallen jaren mee.

Neem vandaag nog contact op

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in onze diensten of producten? Ons team staat klaar om je te helpen. Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op.