Wegens vakantie zijn wij gesloten van 22 juli t/m 4 augustus

DE NOOD BV
Arnesteinweg 38
4338PD Middelburg
(+31)0118-65 75 85
[email protected]

Inventarisatierapport

Een helder beeld

Een goed begin is het halve werk. Gezien de lange levensduur van onze producten is het niet altijd duidelijk welke armaturen u als klant in uw bezit heeft en in welke staat het areaal verkeert.

De inventarisatie geeft een helder beeld van het huidige bestand en is het vertrekpunt voor nieuw beleid of toekomstige investeringen. Deskundige medewerkers van DE NOOD gaan op locatie per object de status bekijken en vastleggen in een database. Als klant krijgt u toegang tot deze data. Vaak is de uitkomst van het DE NOOD Inventarisatie Rapport (IR) dat u niet tot vervanging hoeft over te gaan, maar dat upgrading een zeer reële optie is.

medewerker van DE NOOD die een inspectie uitvoert

Hoe werkt het?

Allereerst wordt besproken wat het doel is van de inventarisatie. Op basis daarvan bekijken we hoe gedetailleerd de inspectie moet zijn. Soms is het voldoende om een gedeelte te bekijken en deze uitkomst door te trekken op het gehele areaal. Maar het kan ook nodig zijn om letterlijk iedere armatuur, mast en uithouder te inspecteren op status, schade, lichttechniek, locatie e.d..

Medewerkers van DE NOOD voeren vervolgens de inventarisatie op locatie uit. Daarna wordt alle data gestructureerd en verwerkt in een rapportage die online beschikbaar wordt gemaakt. Op basis van die gegevens kunnen we vervolgens bekijken welke vervolgstappen genomen moeten of kunnen worden.

Bekijk hier de demo-rapportage. Klik hier voor een voorbeeld van het online dashboard met detailinformatie (deze links openen in een nieuwe tab).

Neem vandaag nog contact op

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in onze diensten of producten? Ons team staat klaar om je te helpen. Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op.