Studio DE NOOD

Breng uw ideeën tot leven. Hier moet nog een pakkende tekst.

Inventarisatie en advies

Een helder beeld

Een goed begin is het halve werk. Gezien de lange levensduur van onze producten is het niet altijd duidelijk welke armaturen u als klant in uw bezit heeft en in welke staat zij verkeren. 

Een door DE NOOD uitgevoerde inventarisatie geeft een helder beeld van het huidige bestand en is vertrekpunt voor nieuw beleid of toekomstige investeringen. Vaak is de uitkomst van het DE NOOD Inventarisatie Rapport (IR) dat u niet tot vervanging hoeft over te gaan, maar dat upgrading een zeer reële optie is.

Wachtwoord: middelburg

Visualisatie en impressie

Eén beeld zegt meer dan 1000 woorden

Niets laat zo goed zien hoe een armatuur de sfeer kan bepalen dan een 3D-visualisatie.

Maak gebruik van onze augmented reality app om digitaal masten met armaturen te plaatsen, en loop er omheen om ze goed te bekijken.

Voor het visualiseren van armaturen in foto’s maken wij gebruik van 3D-software zodat een fotorealistisch beeld wordt gecreëerd. 

Lichtberekeningen

Weet wat er nodig is

U heeft een mooi armatuur gekozen voor uw project, maar welke lichttechniek kunt u het beste toepassen?

Met Dialux wordt een professioneel lichtplan gemaakt voor uw project. Zo kan goed beoordeeld worden of het lichtontwerp ook daadwerkelijk het gewenste resultaat oplevert.

Ontwerp en vakkundige productie

Van bierviltje tot echt armatuur

Speciale projecten vragen om speciale verlichting. Niet voor niets wordt de verlichting vaak gezien als de kers op de taart.

De combinatie van intensieve samenwerking met industrieel ontwerpers, architecten en engineers, en in-house vakkennis zorgt dat geen ontwerp te gek is.

Verduurzamen

Nieuw in oud - het kan!

Het is algemeen bekend dat armaturen van DE NOOD een erg lange levensduur hebben. De lichttechnieken van vroeger zijn echter afgeschreven – anno nu is het 100% LED.

In veel gevallen hoeft het armatuur niet afgeschreven te worden, maar kan de lichttechniek vervangen worden voor een moderne LED-variant. Hierdoor kan het armatuur weer jaren mee.

Meer weten?

Neem contact op.

Hoofdkantoor
T | +31 (0)118 65 75 85
E | info@denood.nl

Deze website gebruikt uitsluitend functionele en analytische cookies. Er wordt geen persoonlijke data opgeslagen.