Openbare verlichting

Al bijna 100 jaar worden straten, pleinen en centra verlicht met armaturen van DE NOOD.

Complete ontzorging – van advies tot realisatie.

Collectie uit eigen productie

Bent u op zoek naar sfeervolle, decoratieve straatlantaarns voor in uw gemeente, woningbouwproject of recreatiepark van topkwaliteit? Het visitekaartje van uw kantoorpand? Prachtige lantaarns om het park, de markt of die parkeerplaats te verlichten? Dan bent u bij DE NOOD aan het juiste adres! 

DE NOOD produceert hoogwaardige, duurzame straatverlichting en buitenverlichting in eigen productie. Niet alleen produceert zij een standaard collectie straatlantaarns, het is ook mogelijk om bestaande lantaarns naar wens aan te passen, de gewenste lichttechniek in te bouwen, slimme (smart) oplossingen toe te passen én objecten volledig op maat voor u te maken.

Smart City oplossingen

Openbare verlichting zal de komende jaren zijn kerntaak – het bieden van verlichting ten behoeve van sociale- en verkeersveiligheid – niet verliezen, maar er is een aantal grote veranderingen in aantocht die een belangrijke meerwaarde zullen hebben voor de samenleving. 

Eén van die ontwikkelingen is het ‘slim’ maken van de verlichting. En ook daarvoor kunt u bij DE NOOD terecht. Denk hierbij aan dynamisch dimmen, bewegingssenoren en RGBW (multicolor) verlichting die op afstand aangestuurd kan worden.

Duurzame lantaarns

De buitenlantaarns van DE NOOD worden gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals koper, messing en brons, die 100% recyclebaar zijn. 

Onze buitenverlichting gaat minimaal 30 jaar mee en kan te allen tijde worden voorzien van de nieuwste energiezuinige verlichting zonder dat er nieuwe buitenverlichting aangeschaft hoeft te worden.

Led lichtoplossingen

Op het gebied van lichttechniek en lichtopbrengst kunnen wij al uw wensen vervullen omdat wij alle mogelijke lichttechnieken kunnen inbouwen.

We volgen nauwgezet de ontwikkelingen in de markt en wanneer weer nieuwe lichttechnieken zich voordoen, kunnen deze achteraf altijd worden ingebouwd of omgebouwd. U bent in principe nimmer beperkt in de keuze van verlichtingsmogelijkheden.

Meer weten?

Neem contact op.

Hoofdkantoor
T | +31 (0)118 65 75 85
E | [email protected]

Deze website gebruikt uitsluitend functionele en analytische cookies. Er wordt geen persoonlijke data opgeslagen.