Laat uw huidige klassieke armaturen een nieuw duurzaam leven inblazen

 

Heeft u in uw gemeente nog klassieke armaturen staan, maar wilt u deze graag voorzien van indirecte LED verlichting? Staan deze armaturen er al zo lang dat u dacht dat overstappen op LED niet meer mogelijk was? Is het tijd voor duurzame verlichting waarmee u ook nog de nodige kosten kunt besparen?

 

Stap nu over op de NU-Led
De NU-Led is een sublieme indirecte led oplossing voor klassieke armaturen. Vanwege de waterdichte constructie (IP65) van de NU-Led is het zowel geschikt voor de inbouw in nieuwe lantaarns alsmede in de oudere, al jaren dienstdoende, exemplaren. De NU-Led Uplighter is volledig afgesteld op de originele DE NOOD Spiegel®. Uniek aan deze lichttechniek is de dimbaarheid, kleurtemperatuur van 2700K en haar energiezuinigheid.

 

Creeër een uniform lichtbeeld
80% van alle gemeentes in Nederland heeft zowel Classic als Elegance armaturen van DE NOOD. Ombouwen naar LED verlichting was voorheen alleen mogelijk bij de Elegance (waterdichte) modellen. Met de NU-Led kunnen nu zowel Classic als Elegance armaturen omgebouwd worden naar LED en kunt u een uniform lichtbeeld creëren!

 

Historische lantaarns met de NU-Led

DE NOOD mag in opdracht van de gemeente Rotterdam de koperen verlichting op het rijksmonument de Spanjaardsbrug restaureren. Deze lantaarns zijn in 1983 als reconstructie van oude tekeningen geproduceerd door DE NOOD. Nu 30 jaar later krijgen de lantaarns een opknapbeurt én worden ze voorzien van de allernieuwste indirecte led oplossing: de NU-Led. Zelfs historische lantaarns die al zo lang de omgeving verlichten kunnen dus nog overstappen op led! Binnenkort is dit mooie praktijkvoorbeeld in Rotterdam te aanschouwen.

 

 

 

Neem contact op