Altijd de beste lichtoplossing

 

Op het gebied van lichttechniek en lichtopbrengst kunnen wij al uw wensen vervullen omdat wij alle mogelijke lichttechnieken kunnen inbouwen.

 

We volgen nauwgezet de ontwikkelingen in de markt en wanneer weer nieuwe lichttechnieken zich voordoen, kunnen deze achteraf altijd worden ingebouwd of omgebouwd naar led. Vraag naar de mogelijkheden!

 

Overzicht lichttechnieken

 

SmartCity control | Samenwerking metLEDlicht Nederland

Met de SmartCity control app kan zeer eenvoudig, op ieder moment, één van de scenario's van de RGWB led verlichting in de openbare ruimte worden ingeschakeld via de webapp op de smartphone. De SmartCity control is vervolgens ook te combineren met de SmartCity safety control app: met één handeling de calamiteitenverlichting inschakelen.

 

SmartCity safety control | Samenwerking metLEDlicht Nederland

DE NOOD presenteert, in samenwerking met LEDlicht Nederland, de nieuwste calamiteiten app: de SmartCity safety control app. Deze app maakt het mogelijk voor politie, handhaving en andere bevoegden met één handeling de openbare verlichting in te schakelen naar maximaal niveau (omgekeerd dimmen). Hiermee wordt optimaal zicht gecreëerd bij situaties waar extra borging van veiligheid vereist is.

 

NU-Led | Samenwerking met LEDlicht Nederland

Intensieve samenwerking tussen De NOOD en LEDlicht Nederland hebben geleid tot een sublieme led oplossing voor klassieke armaturen. Vanwege de waterdichte constructie (IP65) van de NU-Led is het zowel geschikt voor de inbouw in nieuwe lantaarns alsmede in de oudere, al jaren dienstdoende, exemplaren.

 

DirectLUX | Samenwerking met LEDlicht Nederland

De DirectLUX led module is een directe led oplossing, bedoeld voor toepassing in armaturen voor de openbare verlichting. Met de module kan op een relatief eenvoudige en goedkope manier licht in de openbare ruimte gebracht worden op een dusdanige wijze dat verblinding tot een minimum beperkt is.

 

CityColor led spot | Samenwerking met LEDlicht Nederland

Uitstekend geschikt voor het aanlichten van bomen, kunstwerken en gevels: de CityColor spot. Toe te passen als aanvullende verlichting in bijvoorbeeld de bovenkap van openbare verlichting. Vanwege de draai en kantelbaarheid exact instelbaar en aanpasbaar als de omstandigheden veranderen, zoals groei van bomen. Opgebouwd uit geanodiseerd aluminium is de CityColor ledspot leverbaar met een witte lichtkleur of met RGBW belevingsverlichting.

 

ND-LED

De ND-Led combineert functionele ledverlichting en sfeerverlichting in klassieke armaturen. Deze indirecte ledlicht oplossing - ND-Led genaamd - is vooral bedoeld voor het verhogen van de sfeer in het centrum van een stad of dorp vanwege de bijzondere lichtkleur en uitstraling. Zij voldoet geheel aan de hedendaagse eisen met betrekking tot verlichting, rendement, onderhoud en duurzaamheid

 

RGBW (multicolor) led

RGBW led is een led module die het mogelijk maakt alle kleuren van de regenboog te projecten. Door het toepassen van RGBW led kan de straatverlichting net dat beetje extra sfeer en gevoel geven bij feestdagen, evenementen of juist functioneel ingezet worden voor het aanduiden van routes aan de hand van kleur of bij calamiteiten. De verlichting kan op afstand ingesteld of aangestuurd worden en is tevens te bedienen met een app op de smartphone.

 

Diverse (in)directe led oplossingen | Samenwerking met PHILIPS Lighting

DE NOOD gaat graag een stap verder in haar duurzaamheidstreven door ook op het gebied van lichttechnieken nieuwe grenzen op te zoeken. Philips Lighting staat bekend om haar kwaliteit, innovatie en haar streven naar duurzaamheid, waardoor zij een uitstekende partner voor DE NOOD is. Philips Lighting heeft een aantal high end LED-oplossingen ontwikkeld die moeiteloos te integreren zijn in de klassieke armaturen van DE NOOD.

 

Ombouwen


Ombouwen klassieke armaturen naar led

Als gerenommeerde Nederlandse producent van straatverlichting (sinds 1924) heeft DE NOOD ruime ervaring met het ombouwen van armaturen. Zowel de kennis en vakmanschap van haar eigen medewerkers, als de samenwerking met gespecialiseerde lichtproducenten maken DE NOOD dé partner op het gebied van de ombouw naar de nieuwste lichtoplossingen.

 

Lichttabellen

 

Lichttabellen

Bent u op zoek naar lichttabellen? Mail naar verkoop@denood.nl en wij zenden u de lichttabellen toe.

 

Let op; niet alle armaturen hebben lichttabellen.

 

 

Neem contact op