Restauratie en reconstructie buitenverlichting DE NOOD

Weer in oorspronkelijk staat hersteld

 

DE NOOD voert regelmatig restauraties, renovaties en reconstructies van buitenverlichting uit. Dit gebeurt vaak aan de hand van gegevens uit onderzoek en oude foto's. Historische lantaarns, vaak al vele decennia oud worden nog steeds bij voorkeur in ere hersteld. Het is voor veel mensen aangenaam om hun oude vertrouwde omgeving te handhaven of terug te krijgen. Onze buitenverlichting is tijdloos en verliest nimmer zijn fraaiheid in de omgeving waarin ze zijn geplaatst.

 

Op basis van oude foto's, tekeningen of prenten uit het archief kunnen wij 100% identieke duplicaten maken van verlichtingsobjecten die ooit een gebouw, brug of ander object hebben opgesierd.

 

Bij DE NOOD worden deze lantaarns (of andere objecten) weer in oorspronkelijke staat hersteld door ze te restaureren en te renoveren, maar kunnen ze volgens worden voorzien van nieuwe beglazing en moderne lichttechnieken. Op deze manier wordt het oude karakter gehandhaafd, terwijl toch wordt voldaan aan de (verlichtings)eisen van deze tijd.

 

Bekijk een aantal Restauratie & Reconstructie projecten

 

 

« Terug naar diensten

 

 

 

Neem contact op