DE NOOD Group heeft de kennis, ervaring (sinds 1924) en vakmanschap in huis om u volledig van dienst te kunnen zijn bij het realiseren van verlichtingsprojecten in de openbare ruimte. Een groep van gedreven, vakbekwame bedrijven, ieder met haar eigen expertise, die tot de top van de klassieke straatverlichting behoort. Dankzij de samenwerking met zorgvuldig geselecteerde partners in zowel Nederland als het buitenland behoren superieure led licht oplossingen en moderne straatverlichting ook tot de portfolio. Projecten worden samen met u van tekentafel tot oplevering uitgevoerd, waarbij verduurzaming van openbare verlichting en esthetiek hand in hand gaan, van klassiek tot modern.

 

DE NOOD is lid van DE NOOD Group net als de volgende bedrijven:

KARELS Buitenverlichting

KARELS Buitenverlichting produceert haar eigen collectie klassieke straat- en buitenverlichting. Sinds de oprichting in 1964 heeft KARELS zich gespecialiseerd in de herkenbare ronde koperen en messing lantaarns en toebehoren. Met veel passie en aandacht worden hoogwaardige materialen verwerkt met als resultaat duurzame lantaarns van zeer hoge kwaliteit. In vele parken, centra van dorpen en steden, maar ook veelal bij particuliere woningen treft u deze ronde KARELS Buitenverlichting lantaarns aan.

 

Duurzaam Zeeuws Licht

Projecten kunnen door DE NOOD Group in samenwerking met Duurzaam Zeeuws Licht van tekentafel tot oplevering worden uitgevoerd. U creëert hiermee één aanspreekpunt voor het gehele project hetgeen de snelheid en efficiëntie ten goede komt. Vanzelfsprekend zijn wij ook bereid u te ondersteunen op een onderdeel van onze dienstenportfolio.
Duurzaam Zeeuws Licht heeft haar diensten onderverdeeld in vier categorieën : Inventarisatie & Advies, Plaatsing & Installatie, Verduurzaming Openbare Verlichting, Beheer & Onderhoud.


DE NOOD International

DE NOOD International (DNI) is een distributeur van zelfgeproduceerde en buitenlandse topproducten op het gebied van straatverlichting, residentiële en architectonische verlichting en straatmeubilair. Een breed georiënteerd productenscala in zowel traditionele, klassieke als moderne, stijlvolle vormgeving. De nauwe samenwerking met een beperkt aantal zorgvuldig geselecteerde buitenlandse ondernemingen stelt DE NOOD International in staat om zich naast de Nederlandse markt ook op de internationale markt te richten.

 


Meer info over onze merken DE NOOD, KARELS Buitenverlichting, Duurzaam Zeeuws Licht en DNI kunt u vinden op de portal www.denoodgroup.nl

 

 

Neem contact op