Streetplug & DE NOOD

Samenwerking Streetplug & DE NOOD

Klassieke Laadmast 2.0

Een samenwerking met een Zeeuwse tint… Twee bedrijven van Zeeuwse bodem slaan de handen in elkaar en creëren samen versie 2.0 van de Klassieke Laadmast!

DE NOOD B.V. uit Middelburg en StreetPlug B.V. uit Tholen gaan hun expertise uit de licht- en elektrotechniek gebruiken om samen tot een innovatief eindproduct te komen: elektrisch laden aan een klassieke lichtmast.

Ivor Seymour, operationeel directeur van DE NOOD zegt: “Door ruimtegebrek is er toenemende vraag vanuit gemeentes om lichtmasten in combinatie met elektrisch laden aan te bieden. Een samenwerking met een ander Zeeuws bedrijf zoals StreetPlug, met veel kennis in de ontwikkeling van EV toepassingen, leek ons de meest logische keuze voor de Klassieke Laadmast 2.0”.

John Schellingerhout, Lead R&D van StreetPlug voegt toe: “StreetPlug begeleidt het proces van idee tot uitvoering. Wij zullen het engineeringstuk leveren, maar DE NOOD zal doen waar zij goed in is; het ontwerpen van het eindproduct waarin het elektrisch laden een geheel wordt met een esthetisch mooie lichtmast. Wij verheugen ons op deze samenwerking!”.

Deel dit artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lees ook:

Meer nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Deze website gebruikt uitsluitend functionele en analytische cookies. Er wordt geen persoonlijke data opgeslagen.