Partnership DE NOOD & Axioma

Fabrikant van klassieke openbare verlichting DE NOOD BV uit Middelburg heeft een partnership gesloten met het Belgische Axioma NV. Het bedrijf is sinds 1 januari exclusief dealer van armaturen en masten van DE NOOD in België en Luxemburg.

Thomas Akveld, commercieel directeur van DE NOOD BV: “Wij zijn erg blij met deze samenwerking. Axioma heeft een lange staat van dienst en beschikt over de nodige expertise. België heeft een scala aan historische steden, plaatsen en panden waar de armaturen en masten van DE NOOD perfect passen.”

“Klassieke armaturen ontbraken nog in ons assortiment”, aldus Jeroen Compernolle, Sales Manager van Axioma. “De armaturen van DE NOOD zijn van de kwaliteit die onze klanten van ons gewend zijn.”

Axioma is als verlichtingsbedrijf actief in het midden- en hogere segment van de projectenmarkt in diverse professionele sectoren waaronder de openbare verlichting. Axioma nv is exclusief invoerder van verlichtingsproducten van professionele topkwaliteit – met een totaal aanbod van zowel architecturale verlichting als functionele binnen- en buitenverlichting. De exclusieve licenties maken Axioma tot één van de belangrijkste marktspelers in België en Luxemburg.

Belgische overheden, architecten en opdrachtgevers kunnen vanaf 1 Januari 2020 bij Axioma terecht voor advies , lichtplannen en begeleiding voor de hoogwaardige producten van DE NOOD.

Samenwerking DE NOOD Axioma

Deel dit artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lees ook:

Meer nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Deze website gebruikt uitsluitend functionele en analytische cookies. Er wordt geen persoonlijke data opgeslagen.