Ombouwen naar led – altijd de beste keuze

Ombouw naar led

1951

André Hazes en Gerrie Knetemann worden geboren. In de gemeente Middelburg wordt een armatuur opgehangen. André en Gerrie zijn er niet meer. Het armatuur hangt er nog steeds. Werkend.

Armaturen van DE NOOD gaan lang mee. Veel zijn nog voorzien van (inmiddels) ouderwetse lichttechnieken. 69 jaar geleden was de gloeilamp net gemeengoed geworden. Kijken we nu naar het armatuur in Middelburg, dan zien we dat het armatuur een kleine opknapbeurt nodig heeft en de lichttechniek niet meer aan de moderne standaard voldoet. Tijd voor ombouw naar led.

Altijd de beste keuze

Wanneer wij armaturen ombouwen naar led zullen altijd originele onderdelen gebruikt worden. Hierdoor blijven de kwaliteit en IP-klasse gewaarborgd en geven wij 10 jaar extra garantie. Schades kunnen direct verholpen worden en de armaturen worden grondig gereinigd. Zo gaat een armatuur weer als nieuw de deur uit.

Ook is het mogelijk de bestaande armaturen te voorzien van Smart Lighting. DE NOOD is officieel gecertificeerd voor het inbouwen van oplossingen van Philips, Tvlight en Luminext.

Download infosheet

 

Deel dit artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

de nood bv

Arnesteinweg 38
4338PD Middelburg
0118-65 75 85
info@denood.nl

inschrijven nieuwsbrief

© 1924-2021 DE NOOD BV – Alle rechten voorbehouden

© 1924-2021 DE NOOD BV – Alle rechten voorbehouden

Rapporteer een bug

DE NOOD Circular

NIEUW: Armatuur Circular

Een koperen klassieker in spe. Ontworpen door ipv Delft, gemaakt bij DE NOOD in Middelburg.

 
 

 

 

Deze website gebruikt uitsluitend functionele en analytische cookies. Er wordt geen persoonlijke data opgeslagen.