Wegens vakantie zijn wij gesloten van 22 juli t/m 4 augustus

DE NOOD BV
Arnesteinweg 38
4338PD Middelburg
(+31)0118-65 75 85
[email protected]

Nieuwe eigenaar DE NOOD

Met Aandacht Investeringsfonds, gevestigd in Zenderen, is vanaf heden de trotse nieuwe eigenaar van DE NOOD. Zij neemt het bedrijf over per 1 juli 2022 van Gard van Hoof die sinds 1996 bij DE NOOD betrokken is geweest. De operationele bedrijfsleiding is en blijft in handen van Ivor Seymour en Thomas Akveld en het bedrijf gaat verder met dezelfde medewerkers. Dit betekent dat er geen veranderingen plaats zullen vinden wat betreft uw vaste contactpersonen.

“Na bijna 26 jaar neem ik afscheid van DE NOOD”, vertelt Gard van Hoof.  “We hebben met zijn allen een reeds prachtig bedrijf nóg mooier gemaakt. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een innovatieve en duurzame organisatie, zoals het ontwikkelen van geïntegreerde oplaadmogelijk van elektrische auto’s in onze klassieke masten. Ik ben zeer trots op de goede reputatie in de markt, een gevolg van de inzet en deskundigheid van de medewerkers. Ik ben ervan overtuigd dat ik het bedrijf achterlaat bij een betrokken partij die de organisatie succesvol voort kan zetten in de toekomst. Via deze weg wil ik al mijn collega’s, klanten en relaties danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen jaren.”

Met Aandacht Investeringen

Met Aandacht Investeringsfonds is een jong investeringsfonds wat zich met name richt op duurzaamheid, agri & food, ICT en sociaal maatschappelijke impact. De focus van de nieuwe eigenaar ligt op participeren in Nederlandse MKB-bedrijven waarbij het succes op de lange termijn kan worden voortgezet.

Peter Bouwes, directeur Met Aandacht Investeringen BV: “DE NOOD is een uniek en puur Nederlands maakbedrijf waarbij nog op ambachtelijke wijze gewerkt word. Het bedrijf heeft een rijke historie en heeft haar positie in de markt inmiddels verdiend. Tijdens het verkenningsproces kwamen wij er al snel achter dat de ambities van DE NOOD in lijn liggen met die van het investeringsfonds.

Het is ons doel om gezamenlijk toe te werken naar een groots en succesvol 100 jarig jubileum en DE NOOD te begeleiden in haar innovatieve ambities voor de komende jaren.”

Over DE NOOD

DE NOOD staat synoniem voor klassieke buitenverlichting van de allerhoogste kwaliteit. Alle armaturen worden al bijna 100 jaar vakkundig met de hand gemaakt in Middelburg (Zeeland).

Inmiddels zijn de lantaarns van DE NOOD terug te vinden in vrijwel alle gemeentes in Nederland, bij de koninklijke paleizen, bij rijksmonumenten en overheidsgebouwen, bij landhuizen, boerderijen, maar ook bij moderne villa’s en buitenhuizen.

Deel dit bericht