Wegens vakantie zijn wij gesloten van 22 juli t/m 4 augustus

DE NOOD BV
Arnesteinweg 38
4338PD Middelburg
(+31)0118-65 75 85
[email protected]

Herinrichting Centrumroute Terheijden

Herinrichting

Vlak voor de bouwvak is in het Brabantse Terheijden (gemeente Drimmelen) de plaatsing van de nieuwe straatverlichting vrijwel afgerond. Dit is onderdeel van de Herinrichting Centrumroute Terheijden, wat in augustus 2019 is aangevangen. De verouderde straatverlichting is vervangen voor klassieke verlichting met een moderne lichttechniek.

Vooruitstrevend

Dit dorp met 6200 inwoners is voorzien van een groot aantal voorzieningen op zowel maatschappelijk als recreatief gebied en er staan tal van karakteristieke oude monumenten en andere bezienswaardigheden. Terheijden is ook een enorm vooruitstrevend dorp: inwoners hebben zich het doel gesteld om als eerste dorp in Brabant energieneutraal te worden.

Klassiek op modern

Nobralux heeft voor het centrum van Terheijden het lichtplan ontworpen. Hierbij is gekozen voor 45 exemplaren van model Vondel van DE NOOD met NU-led lichttechniek met een lichtkleur van 2400K. De armaturen zijn uitgevoerd in RAL 7016 (antraciet) en staan op een moderne designmast. Deze combinatie van klassiek en modern zorgt voor een tijdloze uitstraling en past perfect in het vernieuwde straatbeeld.

DE NOOD Vondel Terheijden|DE NOOD Vondel Terheijden|DE NOOD Vondel Terheijden|DE NOOD Vondel Terheijden
Deel dit bericht