Vanwege een technische storing op 10 mei is het mogelijk dat niet alle verzonden e-mails zijn afgeleverd. Onze excuses voor het ongemak.

Even voorstellen: Sabine Brink

Sabine

Kun je wat over jezelf vertellen?

Mijn naam is Sabine Brink, 51 jaar, opgegroeid in Haarlem en woon tegenwoordig met mijn gezin in Nieuw-Vennep (Gemeente Haarlemmermeer). Mijn passie ligt bij “metaal”, dit loopt als een rode draad door mijn leven. Ik ben opgegroeid in een geelgieters familie. Ik was 24 jaar toen mijn ouders en ik het familiebedrijf overnamen. Een echt ambachtelijk bedrijf waar ik Nederland doorreisde om advies te geven over kroonluchters.

Hoe ben je bij DE NOOD terecht gekomen?

In die tijd, zo’n 10 jaar geleden, leerde ik een ander ambachtelijk bedrijf kennen: DE NOOD. Er was meteen een klik. Een aantal jaar geleden is het familiebedrijf verkocht en ben ik eruit gestapt.

Sinds 1 oktober mag ik DE NOOD versterken in de functie van accountmanager voor het rayon Midden Nederland. Als accountmanager adviseer ik over klassieke verlichting in de openbare ruimte, zoals over het herinrichten van gebieden of grootschalige renovatieprojecten. Hiervoor onderhoud ik contacten met diverse gemeentes, installatiebureaus en adviesbureaus

Wat is je eerste indruk van DE NOOD?

In Middelburg werken we met een klein team mensen die al jaren bij DE NOOD werken. Nu, na 2 maanden bij DE NOOD, mag ik wel zeggen dat we echt met een geweldig team werken waar iedereen goed is in wat hij doet. Er is respect voor elkaar en iedereen is met elkaar begaan. Er heerst een gemoedelijke sfeer en met een lekkere lokale bolus bij de koffie is het soms een klein feestje.

Wat vind je het leukst aan je werk bij DE NOOD?

Het leukste aan mijn werk vind ik de diversiteit in werkzaamheden. Eerst een afspraak bij een gemeente, dan administratief bezig zijn en een offerte maken, en daarna de order opvolgen tot aan de levering. En als laatste de aftersales: is alles goed gegaan en wat zou er nog verbetert kunnen worden. Dit totale traject is zo afwisselend, dat verveelt nooit!

Deel dit artikel

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lees ook:

Meer nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

de nood bv

Arnesteinweg 38
4338PD Middelburg
0118-65 75 85
info@denood.nl

inschrijven nieuwsbrief

© 1924-2021 DE NOOD BV – Alle rechten voorbehouden

© 1924-2021 DE NOOD BV – Alle rechten voorbehouden

Rapporteer een bug

Deze website gebruikt uitsluitend functionele en analytische cookies. Er wordt geen persoonlijke data opgeslagen.

Heb je nog 10 seconden...

…om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van DE NOOD?

We sturen je maximaal 12 e-mails per jaar. Meer niet. Beloofd 🙂