Wegens vakantie zijn wij gesloten van 22 juli t/m 4 augustus

DE NOOD BV
Arnesteinweg 38
4338PD Middelburg
(+31)0118-65 75 85
[email protected]

Eerste exemplaren nieuw model “Kempen” geplaatst

De eerste exemplaren van de nieuwe armatuur model DE NOOD® Kempen Grand Deluxe zijn geplaatst in de dorpskern Vessem in de gemeente Eersel en in de Lensheuvel in Reusel in de gemeente Reusel-De Mierden.

Model Kempen is een strak vormgegeven, semi-klassiek armatuur met moderne look voorzien van LED. Het model is in opdracht van de gemeente Reusel-De Mierden en gemeente Eersel ontwikkeld voor de regio Kempen.

Dhr. Theo Hendriks, stedenbouwkundige voor diverse Kempen gemeentes legt uit: “De Kempen is als onderdeel van de Brainportregio een innovatieve regio. De Kempische karakteristiek willen wij graag in de openbare ruimte tot uiting laten komen. Een gevoel van eenvoud en soberheid gecombineerd met moderne techniek vormde de basis voor het ontwerp van de armatuur ‘Kempen’. De bezoeker zal merken dat het beeld van de armatuur aansluit op de Kempische kwaliteiten die je in de openbare ruimte tegenkomt. Overdag vormt de armatuur een stukje passende dorpsverfraaiing en ‘s nachts licht de armatuur op een fraaie wijze het dorp uit.”

DE NOOD semi-klassiek armatuur Kempen Grand Deluxe||
Deel dit bericht