DE NOOD op Vakbeurs Openbare Ruimte Stay&Go

Net als jullie hadden wij enorm veel zin om elkaar weer te kunnen ontmoeten op de Vakbeurs Openbare Ruimte op 30 september en 1 oktober 2020. De organisatie van de Vakbeurs heeft echter besloten dat dat moment nog te vroeg is om op een verantwoorde manier de beurs te kunnen organiseren.

Stay&Go concept

Maar ze hebben niet stil gezeten. Door de slimme maatregelen van Stay&Go kunnen we alsnog met elkaar in gesprek gaan op 2 & 3 december. De beursvloer wordt speciaal ingericht: In de speciale zwarte “Stay”-zones kunnen mensen met elkaar in gesprek en via de groene “Go”-paden kan rustig over de beurs gelopen worden. De beurs wordt zo ingericht dat overal anderhalve meter afstand gehouden kan worden. Ook worden er twee “shifts” aangehouden. Tijdens de registratie kan aangegeven worden welk tijdslot de voorkeur heeft. Dit kan in de ochtend van 09:00 tot 13:00 of in de middag van 13:00 tot 17:00. Ook wordt een toegangsbeleid gehanteerd voor bezoekers uit relevante branches.

De Vakbeurs Openbare Ruimte Stay&Go vind plaats op DE NOOD is te vinden op stand 4.68. Tot dan! Kijk voor meer informatie op de website van de Vakbeurs.

DE NOOD DE NOOD op Vakbeurs Openbare Ruimte Stay&Go

Deel dit artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

de nood bv

Arnesteinweg 38
4338PD Middelburg
0118-65 75 85
info@denood.nl

inschrijven nieuwsbrief

© 1924-2021 DE NOOD BV – Alle rechten voorbehouden

© 1924-2021 DE NOOD BV – Alle rechten voorbehouden

Rapporteer een bug

DE NOOD Circular

NIEUW: Armatuur Circular

Een koperen klassieker in spe. Ontworpen door ipv Delft, gemaakt bij DE NOOD in Middelburg.

 
 

 

 

Deze website gebruikt uitsluitend functionele en analytische cookies. Er wordt geen persoonlijke data opgeslagen.