Wegens vakantie zijn wij gesloten van 22 juli t/m 4 augustus

DE NOOD BV
Arnesteinweg 38
4338PD Middelburg
(+31)0118-65 75 85
[email protected]

DE NOOD op Vakbeurs Openbare Ruimte Stay&Go

Net als jullie hadden wij enorm veel zin om elkaar weer te kunnen ontmoeten op de Vakbeurs Openbare Ruimte op 30 september en 1 oktober 2020. De organisatie van de Vakbeurs heeft echter besloten dat dat moment nog te vroeg is om op een verantwoorde manier de beurs te kunnen organiseren.

Stay&Go concept

Maar ze hebben niet stil gezeten. Door de slimme maatregelen van Stay&Go kunnen we alsnog met elkaar in gesprek gaan op 2 & 3 december. De beursvloer wordt speciaal ingericht: In de speciale zwarte “Stay”-zones kunnen mensen met elkaar in gesprek en via de groene “Go”-paden kan rustig over de beurs gelopen worden. De beurs wordt zo ingericht dat overal anderhalve meter afstand gehouden kan worden. Ook worden er twee “shifts” aangehouden. Tijdens de registratie kan aangegeven worden welk tijdslot de voorkeur heeft. Dit kan in de ochtend van 09:00 tot 13:00 of in de middag van 13:00 tot 17:00. Ook wordt een toegangsbeleid gehanteerd voor bezoekers uit relevante branches.

De Vakbeurs Openbare Ruimte Stay&Go vind plaats op DE NOOD is te vinden op stand 4.68. Tot dan! Kijk voor meer informatie op de website van de Vakbeurs.

Deel dit bericht