Corona-update

Het zijn roerige tijden. De invloed van het coronavirus is enorm groot. De komende weken zullen hoe dan ook bijzonder worden op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Wij vinden het belangrijk dat we op een weloverwogen manier met elkaar omgaan.

DE NOOD is goed voorbereid en werkt door als normaal. Zij het met enige kanttekeningen:

Intern zijn de nodige maatregelen genomen om het virus zo min mogelijk kans te geven voet aan de grond te krijgen. Mede door deze maatregelen zijn alle bezoeken aan de DE NOOD verplaatst naar een later moment. De account managers werken voorlopig thuis en zullen geen bezoeken afleggen. Pakketjes worden in de centrale hal achtergelaten en medewerkers die zich niet fit voelen mogen thuis blijven.

De productie draait door op volle toeren. Wij zien op korte termijn geen problemen met toeleveranciers en partners. Uiteraard kunnen wij niet ver in de toekomst kijken en kan dit alsnog voor moeilijkheden gaan zorgen. Wees hier op voorbereid.

Mocht u vragen hebben over een lopende of nog te plaatsen order, neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch en per e-mail normaal te bereiken tussen 7:30 en 17:00 (vrijdag tot 16:30).

Ten slotte wensen wij iedereen veel sterkte in deze moeilijke tijden.

Directie DE NOOD B.V.
Gard van Hoof
Thomas Akveld
Ivor Seymour

Deel dit artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lees ook:

Meer nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Deze website gebruikt uitsluitend functionele en analytische cookies. Er wordt geen persoonlijke data opgeslagen.