Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

“Als productiebedrijf van straatverlichting, tuinverlichting en buitenverlichting zien wij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen als een sleutel voor een succesvolle toekomst. MVO is naar onze overtuiging een belangrijke randvoorwaarde voor een gezonde ontwikkeling van DE NOOD in harmonie met onze omgeving. Investeren in duurzaamheid, circulariteit en transparantie is daarbij noodzakelijk.”

“Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een onderwerp dat binnen de gehele organisatie centraal staat en bij iedere medewerker een hoge prioriteit heeft – het zit in ons DNA.”

– Gard van Hoof

Geen afval meer 💪

DE NOOD maakt vrijwel alle armaturen van koper. Koper is een zacht metaal dat zich makkelijk laat bewerken en is roest- en weerbestendig. Ontwerpers en architecten zijn dol op het mooie groene effect wat na verloop van tijd ontstaat. Zonder koper geen echte DE NOOD.

Er kleven ook wat nadelen aan koper. Buiten dat het schaars wordt, is koper ook niet kant-en-klaar beschikbaar in de grond. Het hele proces om van erts tot koper te komen zorgt voor chemische vervuiling, waterverbruik en brengt CO2 in de lucht. Hoe minder koper nodig is, hoe beter voor de planeet 🌍

DE NOOD ontwerpt en produceert met de circulaire gedachte voorop. Armaturen gaan een leven lang mee, maar er komt een moment dat ze vervangen moeten worden. Als het zover is, kunnen oude armaturen verwerkt worden tot nieuwe grondstoffen. 

Geen afval, maar hergebruik ❤️

In actie voor KiKa 👊

Laat uw oude, te vervangen armaturen door ons recyclen en DE NOOD doneert de opbrengst namens u aan KiKa. En dat niet alleen… DE NOOD verdubbelt dit bedrag.

Kinderkanker is nog steeds doodsoorzaak nummer één bij kinderen. Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen kanker. Op dit moment geneest 75%, dit betekent dan één op de vier kinderen het helaas niet redt. KiKa wil dat alle kinderen genezen. Met deze actie maken u en wij samen onderzoek mogelijk om zieke kinderen beter te behandelen en sneller te genezen. 

0
Gedoneerd tot op heden

Meer weten?

Neem contact op.

Hoofdkantoor
T | +31 (0)118 65 75 85
E | info@denood.nl

de nood bv

Arnesteinweg 38
4338PD Middelburg
0118-65 75 85
info@denood.nl

inschrijven nieuwsbrief

© 1924-2021 DE NOOD BV – Alle rechten voorbehouden

© 1924-2021 DE NOOD BV – Alle rechten voorbehouden

Rapporteer een bug

DE NOOD Circular

NIEUW: Armatuur Circular

Een koperen klassieker in spe. Ontworpen door ipv Delft, gemaakt bij DE NOOD in Middelburg.

 
 

 

 

Deze website gebruikt uitsluitend functionele en analytische cookies. Er wordt geen persoonlijke data opgeslagen.