DE NOOD Kunstwerk in opdracht

Kunstwerk in opdracht

Hoi! Wat leuk dat je hier even komt kijken 💪

Wij zijn DE NOOD uit Middelburg in Zeeland. Wat wij doen? Heb je die ouderwetse straatverlichting wel eens ergens zien staan? Dan is de kans groot dat die lamp door ons gemaakt is. Op ambachtelijke wijze maken wij klassieke straatverlichting van koper. Ook hebben we een eigen smederij! Best gaaf om te zien, kijk maar eens op Youtube hoe dat werkt.

Wij zijn een bedrijf van bijna 100 jaar oud. Bij DE NOOD werken 17 mensen, waarvan sommige al meer dan 40 jaar in dienst zijn (ja, die zijn al best oud inderdaad 😁). 

Op dit moment zijn wij onze kantine aan het verbouwen. Het lijkt ons super om daar een mooi stuk aan de muur te kunnen hangen. Hoewel een schilderij het meest voor de hand ligt, willen wij wel een stukje vrijheid bieden. Het werk moet dus aan de muur kunnen hangen. Qua afmetingen denken wij aan max 100cm x 100cm x 5cm. Wij werken veel met moderne technieken in een klassiek jasje – misschien is het leuk om dit eens om te draaien?

De kantine is nog niet helemaal klaar, maar hieronder staat een korte video van hoe het nu is:

De muur op 27 seconden is misschien een mooi plekje!

Het werk hoeft niet perse een boodschap te bevatten. Als je dit toch graag in je werk wil verwerken, lees dan eens onze missie. Misschien kun je daar wat inspiratie vandaan halen.

Erg veel succes! 👍

 – Team DE NOOD

Nieuw: De Klassieke Laadmast

Elektrische auto's laden zonder vervuiling van het straatbeeld

Deze website gebruikt uitsluitend functionele en analytische cookies. Er wordt geen persoonlijke data opgeslagen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en neem een kijkje in de keuken van DE NOOD.