Inventarisatie en advies

Vaak staan lantaarns van DE NOOD zó lang dat er geen helder overzicht meer is.

Laat een inventarisatie uitvoeren en breng uw systeem up-2-date.

Een helder beeld

Een goed begin is het halve werk. Gezien de lange levensduur van onze producten is het niet altijd duidelijk welke armaturen u als klant in uw bezit heeft en in welke staat zij verkeren. 

Een door ons uitgevoerde inventarisatie geeft een helder beeld van het huidige bestand en is vertrekpunt voor nieuw beleid of toekomstige investeringen. Vaak is de uitkomst van het DE NOOD Inventarisatie Rapport (IR) dat u niet tot vervanging hoeft over te gaan, maar dat upgrading een zeer reële optie is.

Wachtwoord:
middelburg

Verduurzaming Openbare Verlichting

Vanuit de Taskforce Verlichting heeft de overheid de ambitie uitgesproken om in 2020 30% minder energie te verbruiken voor Openbare Verlichting en de CO2 uitstoot drastisch te verlagen. De doelstellingen uit het Kyoto verdrag worden alom onderschreven. 

DE NOOD speelt hierop in door het toepassen van uiterst moderne en innovatieve lichttechnieken, welke we samen met enkele partners ontwikkelen. In onze nieuwe armaturen, maar ook ‘retrofit’ oplossingen voor bestaande armaturen.

Beheer & onderhoud

Een armatuur van DE NOOD is meer dan alleen verlichting. Onze producten worden veelal toegepast op locaties waar naast een functioneel doel ook sfeer en beleving een zeer belangrijke rol spelen. 

Door middel van een intensief onderhoudsprogramma waarbij wij de regie van u of uw generieke onderhoudsbedrijf overnemen, zorgen wij ervoor dat uw lantaarns altijd in de beste conditie bij staan, zowel functioneel als voor een optimale sfeerbeleving, Vanzelfsprekend informeren we u frequent over de uitgevoerde werkzaamheden.

Meer weten?

Neem contact op.

Hoofdkantoor
T | +31 (0)118 65 75 85
E | info@denood.nl

Deze website gebruikt uitsluitend functionele en analytische cookies. Er wordt geen persoonlijke data opgeslagen.