Lange Voorhout Den Haag

Vele mogelijkheden en oplossingen

 

Op het gebied van lichttechniek en lichtopbrengst kunnen wij al uw wensen vervullen omdat wij alle mogelijke lichttechnieken kunnen inbouwen.

 

We volgen nauwgezet de ontwikkelingen in de markt en wanneer weer nieuwe lichttechnieken zich voordoen, kunnen deze achteraf altijd worden ingebouwd of omgebouwd. U bent in principe nimmer beperkt in de keuze van verlichtingsmogelijkheden.

 

NU-LED | Samenwerking met LEDlicht Nederland

Intensieve samenwerking tussen De NOOD Group en LEDlicht Nederland hebben geleid tot een sublieme led oplossing voor klassieke armaturen. Vanwege de waterdichte constructie (IP65) van de NU-LED is het zowel geschikt voor de inbouw in nieuwe lantaarns alsmede in de oudere, al jaren dienstdoende, exemplaren.

 

ND-LED

De ND-Led combineert functionele ledverlichting en sfeerverlichting in klassieke armaturen. Deze indirecte ledlicht oplossing - ND-Led genaamd - is vooral bedoeld voor het verhogen van de sfeer in het centrum van een stad of dorp vanwege de bijzondere lichtkleur en uitstraling. Zij voldoet geheel aan de hedendaagse eisen met betrekking tot verlichting, rendement, onderhoud en duurzaamheid

 

DLM en LLM | Samenwerking met PHILIPS Lighting

DE NOOD gaat graag een stap verder in haar duurzaamheidstreven door ook op het gebied van lichttechnieken nieuwe grenzen op te zoeken. Philips Lighting staat bekend om haar kwaliteit, innovatie en haar streven naar duurzaamheid, waardoor zij een uitstekende partner voor DE NOOD is. Philips Lighting heeft een aantal high end LED-oplossingen ontwikkeld die moeiteloos te integreren zijn in de klassieke armaturen van DE NOOD.

 

 

Inbouwen lichttechniek

Het inbouwen van nieuwe lichttechnieken wordt op een professionele manier uitgevoerd door installateurs van Duurzaam Zeeuws Licht , een zusteronderneming van DE NOOD. Zij maakt op basis van een uitgebreide inventarisatie een gedegen plan van aanpak, op grond waarvan de door u gewenste modernisering van uw klassieke straatverlichting kan worden gerealiseerd.

 

 

Lichttabellen

Bent u op zoek naar lichttabellen? Kijk dan onder het armatuur in de collectie straatverlichting bij het tabje 'Lichttabel' of mail naar verkoop@denoodgroup.nl en wij zenden u de lichttabellen toe.

Let op; niet alle armaturen hebben lichttabellen.

 

 

Neem contact op